AN UNBIASED VIEW OF خبرگزاری سلامت

An Unbiased View of خبرگزاری سلامت

An Unbiased View of خبرگزاری سلامت

Blog Article

اگر شما یا فرزندتان بیشتر از یکی از علایم زیر را دارید، فورا آن را با پزشک خود در میان بگذارید: تشنج، کاهش ادرار، دهان خشک، تشنگی شدید، ضربان قلب نامنظم، کاهش اشتها، تغییرات خلق و خو، درد یا گرفتگی عضلانی، حالت تهوع، استفراغ، بی حسی یا مور مور شدن دست ها، پاها یا لب ها، تنگی نفس یا خستگی و ضعف غیر معمول. داروهای دیگر را تا زمانی که در مورد آن با پزشک خود صحبت نکرده اید، مصرف نکنید. این داروها شامل داروهای تجویزی یا غیر تجویزی (داروهای بدون نسخه) می شوند که برای کنترل اشتها، آسم، سرماخوردگی، سرفه، تب یونجه یا مشکلات سینوس ها و مکمل های گیاهی یا ویتامینی به کار می روند. عوارض جانبی اسپری سالبوتامول


خبر سلامتی به انگلیسی

همه ساله ۳۱ ماه مه روز جهانی بدون دخانیات است. امسال نیز سازمان جهانی بهداشت و پیشگامان بهداشت عمومی از سراسر جهان گرد هم آمدند تا درباره تاثیرات مخرب مصرف دخانیات آگاهی رسانی کنند. اما مردم کدام کشورها دخانیات بیشتری مصرف می‌کنند؟

رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت گفت: غرق‌شدگی یکی از ۱۰ علت اصلی مرگ و میر در افراد گروه سنی کمتر از ۲۴ سال در دنیاست. ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۱

«بیماری پروتز پستان»؛ چرا جراحی برای برداشتن ایمپلنت سینه رو به افزایش است؟

حضور رهبر انقلاب برمزار شهید امیرعبداللهیان و سه‌ شهید‌ دیگر

کنیستر فلزی را به طور کامل و محکم داخل آکواتور قرار دهید. این آکواتور نباید با داروهای استنشاقی دیگر مصرف شود.

گزش پشه آئدس باعث انتقال ۴ بیماری/ تاثیر هوای شرجی علیپور عنوان کرد؛

همواره یک دوئل صبحگاهی میان قهوه در مقابل چای وجود داشته است و گروهی قهوه را برای یک بیداری پرانرژی ترجیح می‌دهند و عده دیگر چای را به عنوان یک نوشیدنی ملایم‌تر انتخاب می‌کنند.

برچسب‌های مهم خبری:#پرسپولیس#استقلال#خودرو#سعید راد#غزه#مسعود پزشکیان#بورس#فوری#حقوق بازنشستگان#المپیک ۲۰۲۴#سهام عدالت#یارانه

بسیار مهم است که پزشک، روند بهبود شما یا فرزندتان را طی ویزیت های منظم بررسی کند. این کار به پزشک این امکان را می دهد که ببیند آیا دارو موثر بوده است یا نه و همینطور هر گونه عوارض ناخواسته را بررسی کند. این دارو را نباید به همراه دیگر داروهای استنشاقی مشابه مصرف کرد. مثل ایزوپروترنول (ایزوپرل)، لیو آلبوترول (زوپنکس تی ام)، متاپروترنول (آلوپنت)، پیربوترول (ماکسیار) یا تربوتالین (برتایرا).

وی با اشاره به مشکلات موجود در حوزه دارو، بیمه‌ها و غیره افزود: همواره در انجام برنامه‌های حوزه سلامت، تعهد حاکمیت یکی از اصول اولیه و اصلی است؛ یعنی سلامت به عنوان امری بین بخشی توسط مسوولان بالادستی پذیرفته شود و در همین راستا نیز رییس جمهور به تامین موارد مورد نیاز حوزه سلامت از جمله تامین منابع مکفی و همچنین مکلف کردن سایر دستگاه‌های موثر بر سلامت، برای کمک به وزارت بهداشت، متعهد باشد.

دکتر سیدرضا رییس کرمی در گفت‌وگو با ایسنا، عدم تطابق منابع با هزینه‌ها را اصلی‌ترین مشکل فعلی نظام سلامت کشور خواند و گفت: بر همین اساس لازم است برنامه‌هایی جهت اصلاح این موضوع اجرا شود تا بتوان با منابع موجود یا افزایش منابع، قسمت‌های مختلف را اداره کرد.

وی افزود: این اداره کل در سال‌های متمادی اقدامات مستمری نسبت به تقویت خود ارزیابی انجام داده است که منجر به کسب رتبه اول کشوری تیم خودارزیابی این اداره کل در سطح کشور شده است.

اگر هر کدام از عوارض جانبی زیر اتفاق افتاد، فورا آن را با پزشک خود در میان بگذارید: عوارض با شیوع بیشتر ضربان و تپش قلب سریع، نامنظم و کوبشی

Report this page